Nieuwsberichten

Dode hoek les Parcival College Groningen-Zuid

meer

Wij wensen u ...

meer

Lichtfestival voor verkeersveiligheid

Ben jij je er van bewust, dat fietsverlichting belangrijk is in het donker? Licht maakt je zichtbaar, dus laat jij je zien? Event Light organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland en de Verkeerswijzer Groningen een openbaar festival waarin licht het belangrijkste aspect is.

meer

Foto's en filmpjes Kennisdag 2016 Wildlands Emmen

meer

1dingtegelijk

Tijdens het autorijden even iets oppakken van de achterbank of gauw een appje lezen. Het lijkt heel onschuldig, maar is levensgevaarlijk. Daarom startte in Drenthe en Groningen onlangs de campagne 1dingtegelijk (www.1dingtegelijk.nl). In dat kader bezocht Nederlands kampioen goochelen Hilbert Geerling in september een aantal (week)markten. Hij liet met een goocheltruc voorbijgangers zelf ervaren hoe snel je bent afgeleid.

meer

Nieuwe VVN Vrijwilligerskleding

Kernwaarden voor de nieuwe kledinglijn zijn veiligheid  comfort en duurzaamheid. Ook de nieuwe kleding is in de huisstijlkleuren, deze is zo ontworpen dat deze gedragen kan worden naast de  bestaande kledinglijn. Hiermee streven we naar een uniforme uitstraling die ook professioneel en eigentijds is. Daarbij hebben we rekening gehouden met de verschillende leeftijden van de VVN Vrijwilligers, jong tot wat ouder.

meer

Verkeersorganisaties lanceren fietsverlichtingscampagne

VVN afdelingen controleren 75.000 fietsen

meer